divendres, 14 d’agost del 2009

Festa Major de Passanant 2009


S'apropen les dates de la Festa Major de Passanant. Aquest any els dies 22 i 23 d'Agost.
Son dates que gairebé sempre coincideixen amb actuacions importants de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, i també amb periode de viatges, etc. Per tant a casa nostra algunes vegades no podem estar a alguns actes.

Pel que es veu, aquest any, canvia bastant la filosofia de la festa major, amb l'absència de la "macrofesta". Veurem com funciona. Pel que sembla, a part de les activitats mes habituals el plat fort d'aquesta edició serà el concert del diumenge al vespre de "Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries". No està mal.

De totes formes segur que tot val una reflexió. I es que sempre es bo trobar punts d'equilibri. Els concerts que al llarg dels últims anys es feien els dissabtes a la nit amb grups de força renom (L'Elèctrica, Betagarri, Obrint Pas, Bad Manners, Brams, i altres) mobilitzaven la gent jove del territori i oferien al nostre municipi un aspecte totalment viu i dinàmic per unes hores. Es clar que algunes vegades hi havia algunes consequències poc desitjables i que en un poble de les nostres dimensions eren força visibles. Potser malgrat tot s'hagues pogut trobar una solució per que es pogués mantenir el format, millorant alguns aspectes.
Ja es bo que s'hi reflexioni i es busqui el desitjat equilibri. Bona festa major 2009.