dilluns, 27 d’octubre del 2008

Dia de "jet lag"

Escric breument, encara mig afectat pel resultat poc satisfactori d’ahir. Això juntament amb el “jet lag” del canvi d’hora te efectes devastadors en un dilluns metropolità.

Santa Úrsula va ser, com sempre, una diada excepcional de Castells i de vivències. Però aquest cop em sembla que es just reconèixer que la Colla Joves va tenir un important èxit mentre nosaltres, malauradament, ens quedàvem força per sota del que creiem que teníem al nostre abast.

Ara això ja es passat i forma part de la història. Convé acabar la temporada amb serenitat i pensar immediatament en el futur.

Ahir, fent de Pilar de 8, - i he de reconèixer que personalment no ho veia massa clar - es va demostrar també que la gent de la Colla continuem tenint ganes de lluitar i de fer les coses be, malgrat les adversitats. Ara bé, convindrà que trobem la formula per garantir mes èxit quan ens enfrontem als grans Castells. Segurament tot passa per un treball més sistemàtic, per més constància, per més confiança, però també per saber ser organitzats i saber prendre decisions respecte els objectius i plantejar-nos on podem arribar i com hi podem arribar. Sens dubte, les coses ens tornaran a anar bé!

2 comentaris:

JORDI ha dit...

Bona nit Josep,
No sé si feràs una reflexió més profunda de la situació en que està la Colla , t'animo per què la facis.
Jo al no venir a totes em podria equivocar i per evitar retrets no la faré.
Ànims que ens en sortirem i a veure si d'una vegada per totes canviem la sistemàtica.(no serè gens fàcil)
Ens veiem.
Jordi

Anònim ha dit...

Hola Pep,

Un blogg molt interessant!

Enhorabona!!!!

Miquel

PD
Feu la reflexió?