diumenge, 28 de desembre del 2008

"Els Pastorets" de Mataró


Avui, per primera vegada, vull compartir amb tots els que llegiu les coses que escric, quelcom que fa referència a Mataró. Es tracta de les respresentacións dels "Pastorets".

El tema dels Pastorets te la seva idiosincràsia i la seva història particular a cada lloc on es representen. Ara bé, en el cas dels Pastorets de la Sala Cabañes de Mataró, penso que deu ser una de les representacions mes genuïnes que es fan arreu de Catalunya, i que te un arrelament molt popular des del punt de vista de movilització d'espectadors i sobre tot de la gran massa d'actors que hi participen. Els últims anys, hem conegut a fons el funcionament d'assajos, producció, coreografíes, música, etc. i la veritat es que cal reconeixer l'esforç i saber fer de tots els intervinents, que fan que la producció sigui d'una gran qualitat i molt recomanable..

Adjunto un enllaç a la pàgina web dels "Pastorets de Mataró" per tots els que en volgeu saber quelcom més. Ah!, i si algú s'anima feu-ho saber!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

bones Josep!! no se si t'enrecordaràs de mi... Sóc el Manel Alinque, vaig esser el teu "mentat" a Andersen Consulting/Accenture fa molts anays! --- a veure si ens reprenem contacte un dia!! una abraçada
manel (manuel.alinque@iese.net)

Anònim ha dit...

Molt recomanables!!!!!!!!!!!!!!