dimecres, 13 de gener de 2010

"Dones que cusen..."

Ja veieu que, de tant en tant, m'agrada referenciar aquells articles que em semblen especialment agraïts i idonis per reflexionar sobre determinats temes, entre ells els que fan referència als usos, costums i condicions de vida a l'entorn rural.
Aquest es el cas de l'article publicat avui a "La Vanguardia" per la Joana Bonet.

La Moncloa va regalar, en motiu d'algun acte de les passades festes de Nadal, un llibre on la temàtica era la vida de les dones a l'entorn rural. A partir d'aquest fet, la Joana Bonet reflexiona sobre aquesta realitat, amb la seva duresa i realisme, peró tambe amb la seva dosi de serenitat.

http://www.lavanguardia.es/lv24h/20100113/53869324501.html

1 comentari:

un escèptic més... ha dit...

Hola,

Des del web Patrimoni.gencat ens volem posar en contacte amb tu per donar-te a conèixer el portal i els seus continguts: agenda, monogràfics, una televisió online, escapades, notícies, fotografies panoràmiques, descobertes, jocs, eines 2.0... El patrimoni català com mai l’has vist!

http://www.patrimoni.gencat.cat

Et volem presentar també el blog dels pat.escèptics per si els vols enllaçar des del teu blog o fer-ne esment en un post. Vols conèixer la cara més divertida i irreverent del portal?

http://elpatrimoninoemdiures.blogspot.com

Gràcies per fer créixer el patrimoni català amb nosaltres!