divendres, 24 de desembre del 2010

Nadal 2010


Com passa el temps!!!

M'acabo de donar compte que fa gairebé un any que no publico res al bloc.


No. No m'he oblidat dels "Comalats" ni de tots els propòsits i intencions que tenia quan vaig encetar aquest quadern. Simplement passa que falten hores i minuts.

El 2010 ha estat un any intens i especial: Els projectes professionals avancen i anem resolent reptes i acomplint objectius per millorar la mobilitat a l'Area Metropolitana de Barcelona, afavorint i impulsant els modes de transport public i tambe la mobilitat mes sostenible a peu i en bicicleta.

A la Colla Vella des Xiquets de Valls, hem tingut la oportunitat de protagonitzar una fita cabdal en el proces de difusió internacional dels Castells com a element singular de la cultura de Catalunya: Varem portar la Colla i els Castells a la Expo Universal de Shanghai a Xina. També hem difos el seu origen a Valls i sobre tot els seus valors. Segur que aquest projecte tambe ha contribuït a que els Castells hagin estat inclosos a la relacio d'elements que conformen el Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco. Un gran reconeixement per totes les generacions de "Xiquets de Valls" que ens han precedit. Havent fet grans actuacions durant la primera meitat de la temporada, inclos el primer castell de 9 fora dels Països Catalans, despres en diades clau no hem estat encertats. Tot hi així sento la Colla Vella dels Xiquets de Valls mes forta i amb un gran sentiment de familia i implicació, que fa tenir confiança en aquella dita de que "de les grans derrotes s'engendren les grans victories".


I en quan a Passanant, doncs lamentablement ha estat dels anys que menys hem pogut disfrutar de la companyía de la seva gent i de la seva terra i el seu paisatge com a fonts de serenitat i inspiració. Esperem que al 2011 també canvíin una mica les coses en aquest sentit.


En tot cas s'ens presenta un 2011 ple de reptes personals, familiars i castellers que encararem amb el maxim optimisme.

En resum: MOLT BONES FESTES I SOBRE TOT UN 2011 PLE DE SALUT, FELICITAT I EXITS per a TOTHOM!

1 comentari:

Jordi Tudó ha dit...

Bon Nadal, felicitat, i prosperitat per l'any 2011.
I que els dessitjos i expectatives es puguin cumplir plenament.
Aquest any sabàtic de bloc, t'he substituït el més bé que he pogut, posant fotos, alguna caminada i alguna collonada sobre els Comalats i altres herbes. Recordaràs que al cafè de Passanant vas donar-me la teva adreça, feia temps que em rondava pel cap de fer un bloc, i va ser l'empenta definitiva per tirar-lo endavant.
Bon any nou i a veure si aquest any podem fer una cervesa amb calma o fer petar la xerrada sobre el nostre país petit, Passanant i els Comalats.
Salut i sort